Om Klubben

Sørlandets modellbåtklubb ble stiftet i 2001, og er en av de største klubbene i Norge innenfor modellbåtracing. Vi er ca 25 medlemmer og 10-15 aktive entusiaster til hver norgescuprunde.

Vi har også fått eget ”kjørevann” i nærheten av golfbanen på Nes Verk. Vatnebuvannet er stedet for testing og trening på ovalbanen. Dette er en fin plass med kjørebrygger, egen hentebåt og bøyer etter internasjonal standard. Eget telleranlegg og startklokke for skikkelig race trening er på vei..

Her er det ingen krav til det flotteste og dyreste utstyret. Det er heller ingen forutsetning å delta i norges cupen, selv om dette er skrekkelig morro. Vi har mange dyktige medlemmer, som har drevet med dette i en del år. Disse er svært behjelpelige med råd og tips for bygging og kjøring av modellbåt.

I vinterhalvåret ”når isen har lagt seg” har vi sammenkomster på «Trippel M» på stoa en del lørdager.

Dere som kunne tenke seg å begynne med denne formen for fritidsaktivitet: det er mange som har båter i garasjer og loft tørk støv av dem og bli med på vannet…

Medlemskontigenten er for tiden kr 500 for enkeltmedlem og kr 700 for familie. Dette dekker bruk av banen og dens fasiliteter (hentebåt osv).

Har dere noen spørsmål eller noe dere lurer på, ta kontakt med oss.

Vennligst hilsen alle oss i Sørlandets Modell båt klubb

 

Kontingent SMBK:
Kontonummer: 2907 24 49833 

Medlem under 18 år: 250kr

Medlem over 18 år : 500kr

Familie: 700 kr

Merk innbetaling med: »Kontingent (navn) og (årstall)»

 

Klubbens vedtekter:

Klubbvedtekter for Sørlandets Modellbåt Klubb